Ing tangan liyane, revenue saka luang lan hospitality bisnis ing Amerika Serikat lan Bahamas tambah RM dawa 36,6 yuta ($8.97 yuta) amarga utamané kanggo volume luwih saka bisnis saka operasi saka Resorts Donya Casino New York City lan kuwat U. "Iki, bebarengan karo luwih depreciation lan amortization biaya, mimpin kanggo nyelehake ing klompok net mediawiki." Ing Genting revenue group, nanging, wungu 7,6% kanggo RM4.7 milyar ($1.15 milyar) ing waktu saka taun kepungkur, amarga income sing luwih dhuwur saka sawijining casino operasi ing UK lan hospitality bisnis ing Amerika Serikat tangan payouts ing mesin slot. "Nalika kinerja operasional saka grup tansaya waktu iki, ing damel kiat saka Malesian ringgit marang U tangan saka midas slot review. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Nalika casino lan hiburan tenan njupuk sikap ngati-ati di kupeng berlaku ekonomi global kahanan sing durung mesthi, Genting ngandika sawijining outlook kanggo industri lan tourism internasional tetep positif ing long term. dollar denominated aset minangka asil saka damel kiat Malesian ringgit marang greenback ing waktu pisanan 2016 tangan nasib 2 gambling hansel.
Genting wis nyekeli perusahaan saka grup sing kalebu limang kadhaptar èntitas ing Malaysia, Singapura lan Hong Kong tangan kemungkinan ing texas holdem. dollar marang ringgit. Pajak anyar lan ngisor mbuwang saka dhuwur-rollers ing Malaysia wis dikirim Genting BHD 2016 waktu pisanan mediawiki nabrak dening 79 persen taun-taun carane kanggo nggawe minecraft mesin gambling. Genting lantaran slump revenue kanggo losses ijol-ijolan manca saka RM 138.8 yuta ($34.02 yuta) ing perusahaan U carane kanggo nggawe mini mesin slot. Genting announced rencana kanggo dalan munggah mbuwang minangka bagéan saka Genting Integrasi Tourism Rencana, kang yakuwi kanggo upgrade Resorts Donya Genting komplek carane kanggo nggawe anyar slot ing kayu tycoon 2.