Panjenenganipun wiwit ngumumke rincian saka plot kanggo kanca-kanca lan, ing juni 2015, nyuwil menyang Putman house, nyolong telpon lan bejat wing mirrors ing mobil deerfoot inn lan casino minggu madhang.

"Sampeyan bakal duwe tak adoh karo iki," kang ditambahake, "nanging cukup blaka sampeyan padha murko." deerfoot inn lan casino ana prasmanan. Sadurunge, pengadilan wis krungu sing Putman lan Knibbs wis concocted rencana kanggo con lotre sawise Knibbs wis tak tangan ing document sing ngemot rincian menang sing wis ora ngaku, karo nomer serial sebagian blacked metu deerfoot inn lan casino restaurant.
Miturut Wali, Putman, sing wis sadurungé pakunjaran kapercayan kanggo rudo pekso lan kesejahteraan penipuan, ora nuduhake emosi nalika jurors ketemu guilty saka penipuan dening perwakilan palsu on Friday sawise nyoba tahan rong minggu deerfoot inn lan casino umum nglangi. Knibbs kabaripun marang kanca-kanca kang wis ora ditampa kang £1 yuta enggo bareng saka Putman hard rock casino proyek reviews.