Politikus ing Colorado sadurunge ngandika operator bakal bisa kanggo nyetel watesan kanggo olahraga wagers, kang departure saka saiki kapital ing tabel game totoan rejeki bay resort casino linkedin. Saiki, negara short-kira $100 yuta tahunan kanggo sawijining banyu budget rejeki bay resort casino jobs. Sadurunge ngajokaken aturan sing digawe dening Colorado Omah kang mayoritas lan minoritas pemimpin bakal ngidini 17 operator saka negara kang 33 kasino kanggo aplikasi kanggo olahraga game lisensi rejeki bay resort casino nomer telpon. Yen disetujoni, game panyedhiya bisa mbukak bata-lan-mortir sportsbooks lan bisa pungkasanipun bisa kanthi partners kanggo kurban mobile lan online olahraga totoan fred van leer holland casino. Nambahake menyang Colorado kang mencet banyu panjaluk iku wigati saka tetanèn kanggo negara kang ekonomi freddie james project casino de montreal.