Cdn$ 1.7 yuta mbayar kanggo Toronto studio Sungguh Studios, a Toronto-based game sembrono pangembang saka desktop lan seluler produk, wis angsal dening game sosial software lan panyedhiya platform Suster Labs kanggo Cdn$ 1.7 yuta. Suster ketua Daniel Kajouie ngandika sing liwat taun-Akèhé wis tontonan dhuwur kemampuan kang bakal bondho ing industri saya nyedhak persimpangan saka game sosial lan nyata-dhuwit game.

"Karo game mobile ngembangaken luwih cepet saka tau, disualekno saka Akèhé bakal bahan bakar kemampuan kita kanggo nggedhekake pembangunan menyang iki akeh sektor lan nyedhiyani tertutup game kanggo kita pelanggan," dheweke ngandika, nambah sing anyar disualekno bakal dadi terkenal kontributor kanggo Isia Labs' Suster kanca-Kanca nyata-dhuwit jaringan sosial. Kajouie sing dicethakaké Jembar kang telung ngedekke, Hamed Abbasi, Jon Caculovic lan Serguei Kloubkov, bakal terus ing peran minangka presiden, perwira operasi pangareping imam lan pangareping teknologi pejabat mungguh, nanging ngandika bakal njupuk ing tanggung jawab saka chief executive officer fred meyer farmasi casino dalan.

Jembar kang direksi bakal diganti dening Neil Ngandika, awake lan Tito Gandhi, kang ngandika fred meyer everett casino dalan. Casino Online News Duweni Infopowa warta Liyane kene fred kang casino lan lelungan tengah.

Wong karo rencana kene ing Casinomeister carane nindakake online gambling payouts karya. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 carane gambling online camping karya. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki carane gambling online camping nggawe dhuwit.
Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] carane nggawe model gambling.