ocal media minggu iki dipetik Leong Sun Iok, wakil direktur association, ngakoni sing sawetara gamblers nglirwakake ora ngrokok pratandha lan bebaya langsung saka staff casino yen pemerintah inspektur ora saiki carane kanggo nggawe site gambling csgo. Sak riko kita, kita diamati sing sawetara saka premium massa wilayah tartamtu kasino sing diowahi menyang 'anggota mung wilayah[s]' lan ngidini ngrokok kanggo njaluk watara anyar ban smoking aturan," ngandika wigati saka analysts investment Kenneth Fong lan Suster Wong.owever kurang saka minggu sadurunge owah-owahan aturan padha dipun ginakaken, a statement penet saka kutha Biro Health ngandika udud ora bakal diijini ing premium massa wilayah saka sembarang jenis.ocal buruh kelompok pungkasan sasi voiced ngedeni sing senadyan iki statement, operator casino bakal dileksanakake kanggo ngowahi sawetara premium massa wilayah kanggo anggota-mung zona ing supaya kanggo ngidini nglindungi kanggo nglanggar.ut Kesehatan Biro on Friday bilih nalika iku tanggung jawab kanggo pelaksanaane saka aturan ing umum udud, privasi on ngrokok wilayah ing kasino kui dening search casino pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro.onetheless Pak Leong saka Game Macau Enterprises Staff Association ngandika minggu iki sing Biro Health kudu duwe peran luwih aktif ing enforcing ban smoking nang kasino. apa sampeyan tau menang gambling.