n ana website resmi Legenda Palace isih wis dikirim kabar gegayutan penutupan kasus sak wentoro saka hotel, nanging kamar leladen kaca nuduhake akomodasi kasedhiya minangka awal minangka September 18 ngendi kanggo tuku meja poker ndhuwur.

acau Legenda dikonfirmasi kanggo GGRAsia liwat public relations agensi sing hotel operasi saka Legenda Palace bakal nerusake ing September 18 ngendi kanggo tuku meja poker near me. Nanging, GGRAsia tukang kanggo konfirmasi karo perusahaan reopening tanggal casino ing properti.n ana website resmi Broadway Macau – sifat Macau casino operator Galaxy Hiburan Group Ltd ing Malaysia sing ana uga sementara ditutup ing akibat saka Typhoon Hato – dituduhake ing ajang kang kamar hotel padha kasedhiya kanggo pesenan miwiti saka September 25 ngendi kanggo tuku meja poker mat.
Situs iya ora sebutno status casino nang Broadway Macau apa ora rollover ateges ing gambling. GRAsia dikirim lewat layang elektronik Galaxy Hiburan goleki konfirmasi saka reopening tanggal kanggo Broadway Macau hotel lan casino, nanging wis ora nampa respon dening wektu iki crita tindak online. apa ora riverboat gambling tegese.