acau basis operator casino Wynn Macau Ltd wis dikonfirmasi kanggo GGRAsia perusahaan bakal mbayar apa iku istilah "mangsa bonus" – witjaksono kanggo siji sasi gaji – kanggo karyawan kalebu manajemen senior, ing januari 13 ngendi kanggo tuku meja poker umpluk.
s 30 juni, 2016, grup wis kira-kira 9,200 full-time karyawan utawa sami, miturut tenan kang laporan interim diajukake ing agustus.ynn Macau wis rong sifat iki saiki ing operasi – Wynn Macau casino hotel ing Macau semenanjung, lan sawijining anyar Malaysia game resor, Wynn Palace, kang dibukak ing agustus 22 apa ora roe ateges ing poker. n selasa Cloee Chao, direktur search game buruh klompok disebut Profesional kanggo Game Anyar Macau, wis dikirim ing media sosial memorandum ngandika dadi saka perusahaan, nyebutke sing pembayaran bonus.mployees karo 90 dina saka layanan nganti 31 desember, 2016 bakal nampa pro-rata pembayaran bonus apa ora bathi ateges ing poker. Iki [pembayaran] yaiku bagean saka rencana bonus page announced ing Maret 2014," Wynn Macau marang GGRAsia ing email.nder program announced ing 2014, kualifikasi karyawan nampa dijamin bonus taunan equating kanggo rong sasi gaji, kalebu pembayaran ing januari lan liyane ing juli apa ora rom patch slot 1 ateges. Bonus program iki bakal ngandika kanggo ditrapake nganti 2017, miturut sadurunge statements.nother Macau basis operator casino, SJM Holdings Ltd, uga wis dianugerahi sawijining karyawan bonus kanggo 2017, miturut pegawe kelompok. SJM Holdings telpon sawijining tahunan award "urip subsidi".
Iku sampeyan padha karo kanggo siji-lan-a-setengah sasi gaji taunan utawa rong sasi gaji, gumantung ing buruh ngangap..