UK sportsbetting buta William Hill bakal rana online sawijining operasi ing Tel Aviv lan lay mati luwih saka 200 saka 250 karyawan, kalebu perusahaan kang kantor ing Azrieli Menara, miturut nganyari saka dagang online news warta LeapRate adhedhasar perusahaan internal sumber. Yaiku, sumber Bakal ing Gunung informed sing wakil saka UK bookmaker padha patemon karyawan ing Tel Aviv individu kanggo nerangake sing perusahaan bakal "consolidating" online sektor Israel kantor urusan karo apa ora bathi ateges ing poker. Miturut lapuran, sawetara saka search karyawan bakal ana kanggo nadhahi kanggo salah siji Bakal Hill kang kantor utama ing UK utawa sawetara saka sawijining lokasi Eropah kaya Krakow, utawa Gibraltar, nalika mayoritas saka kekiyatan kerjo bakal kamungkinan bakal mati glethakaken apa ora rom patch slot 1 ateges. Perusahaan kabaripun mutusaké kanggo nutup mudhun kantor amarga alasan ekonomi disebabake dening akeh real estate expenses, nambah kekuatan saka Israel sekel, lan tingkat kurang saka pengangguran, kabeh kang wis nyumbang kanggo nggawe negara luwih larang bisnis lokasi poker pamuter otomatis hebat.
Padha pancasan wis ngrambah dening liyane tech perusahaan ing wilayah profesional pamuter poker prancis. William Hill diadegaké ing Israel kantor mbalik ing 2008 nalika William Hill Online iki dibukak minangka joint venture karo Playtech profesional pamuter poker tax. Iku liwat sing sukan sing paling karyawan padha ditransfer saka Playtech kanggo William Hill Online, bebarengan karo sawetara saka Playtech aset.
Sak taun, hubungan antarane loro perusahaan ora banget gamelan lan malah mimpin kanggo walkout saka 180 staff anggota saka Tel Aviv kantor ing 2011. Ing disagreements antarane loro katelu pungkasanipun ngasilaken ing Bakal Hill tuku metu Playtech kang 30% saham ing bisnis online kanggo £424 yuta ing 2013 poker pamuter prancis pro. Ing februari taun iki, William Hill dikirim sawijining 2016 kinerja financial laporan kang nuduhake 3% populasi ing online bathi, taun ing taun, matur sing pungkasan taun iki "tantangan taun" kanggo perusahaan, sajrone loro sawijining Playtech Casino bisnis lan online bingo kinerja nandhang nyelehake ing bathi..