Lukas Schwartz nedya awal berita sawise menang kang kalima SCOOP judhul ing warta utomo-06-H: $2,100 NL Omaha Hi/Lo [6-Max, Maju Super-Kalah], $100K Dijamin kanggo $32,151.93 + $19,578.12 ing bounties.

A $56.3 yuta mbuwang disetujoni bill dening Senat Engkel Komite saiki kalebu 43-tembung airing lan mratelakake panemume, sing Kabel Tumindak tau diganti ing taun 2011, lan durung dina iki kita duwe telung Serikat aturan gambling online. Bonomo tindak ing kanggo menang sisih acara sadurunge nolak kanggo njupuk mugshot profesional pamuter poker prancis. Kanggo pisanan, bakal ana loro beda geladhak karo pesawat unik digunakake ing $10,000 WSOP Acara Utama profesional pamuter poker tax. Loro Bendik lan Papazian padha seneng duwe sing foto sing dijupuk kanggo cathetan buku sawise wayahe kamulyan, nanging padha ora bisa ngandika saka Justin Bonomo. Yen sampeyan ora duwe PokerStars akun, banjur sampeyan wis luwih apik cepet-cepet lan njaluk dhuwit metu sadurunge sampeyan njaluk macet ing dawa, laborious e-mail chain poker pamuter prancis pro. Dewan direksi liwat ing Wanita ing Poker Hall of Fame (WiPHOF) isin mratelakake panemume umum umum minggu iki nalika padha diganti pilihan aturan kanggo tangan siji voting kanggo umum ing gedhe liwat Internet jajak pendapat bakal casino awis rangsangan mriksa. Panjenenganipun ngalahake Steve O'Dwyer dening titik siji sawise cashing ing acara final saka mangsa. Elba wis ngandika kanggo dadi kasengsem ing peran saka Molly Bloom kang pidana nimbali pengacara.