lobal Pasar Penasehat LLC ngandika ing April laporan sing casino gambling dening akeh kelas tengah India nasional wis potensial kanggo generate saklawasé US$10.2 milyar tahunan dening taun 2025 kasedhiya ana prodhuk tengen cedhak ngarep.onday nganyari saka Salaka Warisan uga marang rincian ing game fasilitas ing ing construction Nepal property 100k ing salah siji nomer roulette. Iku wis dijadwal kanggo duwe casino karo lantai area reged (GFA) saka 2,471 kothak meter (26,600 kaki sq), ngemot 52 tabel lan 200 elektronik mesin game.onday kang pakaryan babagan penyimpanan file ngandika Macan Palace Resor, Bhairahawa ana ing tataran katelu apa Salaka Warisan kasebut sawijining "India-madhep strategi" casino ing st pete pantai.

Ing tataran kapisan ana bukaan ing 2013 saka Millionaire kang Klub, Dhangadhi, ing Nepal, karo telung game tabel lan 20 game mesin lan akses kanggo ing situs Pengabdi Hotel lan sawijining 41 kamar; lan ing tataran kapindho iki bukak ing 2015 saka Millionaire kang Klub lan Casino, Kathmandu, ing Nepal kang ibukutha, karo 22 tabel lan 38 game mesin, lan akses kanggo 120 kamar ing ing situs Shangri-La Hotel. casino ing st paul minnesota.