Babak-up saka World Series of Poker Eropah ing sang Prabu Casino, Rozvadov, ngarahke ing papat cedhak kantun dening Allen 'Chainsaw' Kessler carane kanggo nggawe octagon meja poker. Limang taun mengko, iku kedaden maneh, wektu iki rusak ing kepala-up tumindak kanggo Frank Kassela ing $10,000 Pitu Kertu kandang jaran Juara, lan kang digawe iku trio cedhak shaves ing taun 2011, nalika piyambakipun gagal marang Brian Rast ing final wentis saka $1,500 Pot-Watesan Hold ' em acara. By wektu iki Lukas Zaskodny saka Republik ceko ana ing timbal karo miwiti dina chip pimpinan, Yankov ing tengah.
Chris Ferguson – 1,046.56 2 carane kanggo nggawe minecraft slot mesin. Iku kang kapindho ceko gelang saka seri sawise Martin Kabrhel njupuk mudhun Turbo Hadiah Pamburu. Ing Chainsaw wiwit dina karo kaloro paling cedhak tumpukan ing final hollywood casino rv park tunica mississippi.

Krasimir Yankov – 1,680,000 kripik 2 hollywood casino rv park leladen. Ryan Hughes – 961.23 3. Ing jangkoan saka final sawetara tangan ngrusak nalika manggon stream gagal, lan wektu saka patangen, Kessler iki kabeh-ing nguripake wus kanggo siji metu kanggo supaya rusak kepala-up ing WSOP final meja kanggo wektu papat hollywood casino rv park robinsonville ms. Supaya nalika Kessler ngetik final tabel Acara #6: €2,200 Pot-Watesan Omaha kang bakal wis bungah ilk saka wong-wong telung titans padha ora nuduhake padha oksigen minangka kang nyoba kanggo menang kang kawitan WSOP gelang ing karir sing kedaden rong puluh. Liran Twito – 1,654,000 3 iku niagara kasino mbukak dina iki.