ing-game "bakal tau dadi wujud komponèn saka Macau industri bathi," ngandika ing laporan anyar ing kutha kang casino saka sektor perantara Sanford C casino ing st paul minnesota. Bernstein Ltd ing Hong Kong.rokerage Sanford Bernstein nyatet ing sawijining ana laporan sing – gegayutan recovery saka kutha kang casino GGR sawise luwih saka rong taun saka taun-taun mundur – "Macau kang inflection ing ayunan lengkap".

Kita forecast-waktu papat GGR saka 7 persen taun-taun wutah (dipimpin dening 15 persen taun-taun massa wutah) mimpin dening dalan munggah saka papat mentas dibukak proyèk (wiwit Mei 2015) lan kalem andhap asor nolak ing VIP (lan VIP bisa surprise ing regane)," ngandika analysts Vitaly Umansky, Zhen Gong lan Yang Xie, ing 54-kaca laporan mbeta ana tanggal casino ing st pete fl. Katelu-waktu [operator] asil perserikatan kita tampilan sing ing sektor untung wis troughed lan wis pungkasanipun bali menyang wutah," ngendikane Pak Umansky lan kolega casino ing st pete florida. EBITDA [pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation] gaya wutah bakal dikuwataké arep menyang 2017 minangka proyèk anyar terus kanggo dalan munggah lan pengaruh operasi mbenakake." nion Game Pasar Asia Ltd ngandika, ing November 10 wigati, sing operasi-waktu katelu data kacarita dening Macau kang enem casino idin dituduhake-massa pasar tabel revenue tansaya 11 persen pasar sudhut taun-taun dragon quest 8 casino lokasi. Iki penting minangka iku nuduhake massa nguripake sudhut," ngandika Uni Game dragon quest 8 best slot mesin. Nalika sektor terus kanggo ngadhepi sawetara mesti, iki umumé disambungake menyang VIP (lan karo aliran liwat kanggo dhuwur mburi saka premium massa), nalika wates dhuwur massa terus kanggo gain kekuatan lan duwe support katalis," nyatakake Pak Umansky lan kolega.rokerage Daiwa Pasar Group Inc kasebut sing kamungkinan ing cathetan ditanggepi ing November 15, ing ngisor iki pamaréntah Macau Privasi Alamat kanggo Taun Fiskal 2017, dikirim dina sadurunge dening kutha kang Eksekutif, Fernando Chui Sai Ing.iawa nyatet: "nyedhaki ujian ndasari document saka taun iki privasi alamat ora mbukak kuwat muni saka tightening privasi lan rampung anyar item ing agenda... sing padha ora ana ing sasi privasi alamat, khusus: nargetake nggunakake ilegal UnionPay piranti kanggo mbatalake awis; lan gampang aktif komunikasi karo UnionPay lan dharatan polisi..." aiwa ditambahaké ing sawijining analisis saka pamaréntah Macau kang 2017 privasi alamat: "financial audit saka junkets wis samesthine kanggo miwiti ing februari 2017, khusus looking ing junket simpenan lan silihan cathetan, kontrol internal lan rasio likuiditas, lan wis samesthine kanggo bakal rampung dening desember 2017. Ing waktu pisanan kanggo waktu katelu 2017, pemerintah plans kanggo berkembang (ing fase) peraturan manuals kanggo game operator; lan iku ngarepake kanggo ngrampungake konsep hukum dening 2017 ing hubungan kanggo ngetik [wong menyang kasino] lan employment ing kasino; uga minangka sumber [saka] game mesin lan peralatan." dragon quest 8 casino guide.