Perusahaan ngandika expenses operasi bakal rada luwih dhuwur ing Q4 amarga kanggo tambah efforts marketing dragon quest 8 casino lokasi. Sing marketing kalebu perusahaan kang anyar Kapan kang Playtime kampanye digawe dening agensi creative Leo Burnett dragon quest 8 best slot mesin. Asil ngadeg ing kontras stark kanggo Betsson waktu liya tokoh, advance kabar kang ngasilaken ing siji-pihak kurangé populasi ing rega nuduhake perusahaan dragon quest 8 casino guide. Kampanye kalebu rada redesigned logo diiringi dening "irreverent" handwritten tagline minangka ngerti carane kanggo muter poker. Kampanye nyakup TV panggonan ing Swedia, Norwegia lan Finlandia, uga minangka "senggur lan conversational" digital gagasan seperti sing panjenengan ngerti utawa slot da minha placa mae. Looking ahead, Betsson ngandika dagang kanggo tanggal ing sawetara minggu pisanan Q4 ing ngisor iki wis Q3 kang rata-rata revenue, nanging ing baris karo Q4 2015. Swedia totoan operator Betsson AB rebounded saka dismal sawijining Q2 kinerja dening posting sehat revenue lan pangentukan hasil ing Q3 2016 carane kanggo ngerti apa slot da ram. Mobile kang nuduhake revenue pie ageng 55% kanggo SEK 504m, makili 47% saka total.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.