Ngomong kanggo Miami Herald, RAV Bahamas CEO Leslie Bethel diterangno ing macem kesempatan gadhah casino ing pulo.
"We are remen kanggo bali menyang Bahamas lan dadi bagéan saka iki macem resor masyarakat," Leibovitz ngandika. "Kita sambungan sesanti kanggo kurban game hiburan, kemewahan fasilitas lan layanan kelas donya bakal terus kanggo narik kawigaten akeh pengunjung anyar kanggo Bahama' gateway panggonan mung menit adoh saka Kidul Florida lan liyane utama U texas holdem worst starting hands. Kita ngerti [casino] soko sampeyan berkembang nalika sampeyan duwe kemampuan kanggo generate lalu lintas red baron free slot online.
Realistically ngandika, Resorts Donya Bimini Bay ora bakal dadi jenis moneymaker Resorts Donya Miami iki samesthine kanggo bakal red baron free slot mesin. Sanalika iku mbukak, casino bakal duwe inang full-ukuran game tabel, slot, lan olahraga totoan red baron mesin slot video.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre abang tong minyak studio meja poker. Genting Malaysia Bhd wis ora akèh kabèh saka luck njupuk sing Miami casino impen mati lemah, nanging wis ora mandegake global operator casino saka nyetel toko karo casino anyar pembangunan ing Bahama kelowna lakeside resor lan casino.