Casino game studio Abang Golèk Game kang game bisa ditemokaké ing accredited Casinomeister kasino kanggo kalebu Betsson, Videoslots lan N1 Casino, wis esuk iki announced sing padha wis dianugerahi lisensi kanggo operate ing diatur yunani iGaming pasar apa blackjack panganyang njaluk supaya tips. Abang Golèk Game wis diwenehake lisensi kanggo sumber sawijining isi kanggo operator dening Hellenic Game Komisi (HGC). Ing A2 yunani lisensi bakal ngaktifake Abang Golèk Game kanggo terus aturan isi menyang yunani dilisensi operator lan terus kanggo nggedhekake karo luwih operator ing pasar abang fox casino laytonville ca.
Nick Barr, MD ing Abang Golèk Game Malta komentar: "Yunani wis mesthi wis kuwat banget pasar kanggo isi kita, tontonan liwat kita ekstensif klien portofolio ing pasar." "Kita diatur pasar nggayuh terus kanggo tuwuh terus-terusan karo liyane macem pasar diantrekake munggah kanggo Q4 2021 lan Q1 2022. We are looking nerusake kanggo terus kita kinerja kuwat ing pasar lan ngirimke isi paling apik kanggo yunani pemain." Dave wis melu ing Gambling Online industri kanggo 20 aneh taun saiki abang garter casino wendover nv. Karo pengalaman apa kanggo operator adhedhasar ing Gibraltar, ngendi kang tumuju munggah IKU tim ing Ladbrokes, kanggo mlaku dhewe iGaming affiliate situs web nganti 2019 abang fox phnom penh poker. Dave saiki nyerat kanggo Casinomeister lan dhik situs Casino Gazette. Sampeyan uga bisa ndeleng wong ing forum saka wektu kanggo wektu, ngendi kang dadi dening nangani Webzcas. abang garter casino west wendover nevada.