Mallen uga bilih nggunakake berkembang impact fees bakal dilacak kapisah saka liyane padha impact fees. On Friday, 8 April ing Patang puluh Mil Dalan, Perusahaan Rancheria saka Maidu India presented mriksa saklawasé $700,000 kanggo Yuba County sak sunrise upacara groundbreaking kanggo suku kang Geni Gunung Casino Resort 750 casino tengah drive maryland heights.
Mriksa kanggo $697,120 bakal digunakake kanggo nutup kerugian dalan dandan biaya uga liyane kabupaten layanan sing bisa uga kena pengaruh dening ngajokaken casino tinimbang arep menyang Yuba County umum dana carane kanggo muter final tabel poker. Munchheimer, sing ing wektu persetujuan iki ngrambah ora karo kutha, ngandika, "Kula pangerten iku sing iki MOU iki disetujoni ing ijol-ijolan kanggo Dewan Kutha ora protes iki project ing sembarang tataran saka proses." Ngomentari ing kontribusi saka casino, ngandika yen nalika iku ora pati penting jumlah, iku nggantosi a persentasi cilik saka Marysville total $7 yuta kanggo $8 yuta budget. Doug LaMalfa, R-Oroville kanggo ngewangi wong-wong mau ing watesan Perusahaan Rancheria kang ngajokaken mati-leladen suku casino cedhak Madera.. Sauntara kuwi, loro Lor California suku bebarengan karo Picayune Rancheria saka Chukchansi India wis mlebu bantuan saka Rep carane kanggo muter poker turnamen. Wiwit plans kanggo casino nelpon kanggo dhewe uga kanggo layanan banyu lan poto-kalen tanduran perawatan, dhuwit ora kudu dadi ngginakaken ing keperluan. On Friday, Manager Kutha Walter Munchheimer ngakeni sing layanan kutha ora kamungkinan kena pengaruh dening ngajokaken casino carane kanggo muter pokok texas holdem. Mriksa ditampa dening Marysville bakal pindhah menyang "unanticipated revenue" kategori budget, lan migunakake iku bakal dianggep nalika 2016-17 mbuwang rencana wis rembugan dening Dewan Kutha. Munchheimer ngandika kutha kang masalah iku pembayaran siji-wektu ora sustainable.