$6,4 yuta disualekno nggawe gambling super-grup Karo completion saka $6,4 milyar disualekno saka Internasional Game Teknologi saiki ing ngarsane (waca sadurungé InfoPowa laporan), GTech wis dimulai sing di toto maneh perusahaan misahake anyar super-group dadi papat bagean lan obah menyang mangsa karo IGT minangka utama perusahaan account 144 e blackjack branch way. Perusahaan announced minggu iki sing nyekeli perusahaan bakal judul Game Teknologi plc, kantor pusaté ing Britain lan didhukung dening operasional pusat ing Italia lan ing AMERIKA serikat.

Perusahaan bakal kadhaptar ing New York Simpenan Exchange nggunakake menowo IGT simbol lan account 1430 west casino road everett wa. Ngomong bab toto maneh minggu iki, GTech CEO Marco Sala ngandika:"Ing kombinasi saka GTech lan IGT ndadekke siji loro highly pelangkap warisan bisnis kanggo wangun bener biru chip perusahaan global ing game 1430 w casino rd everett wa. Jeneng anyar lan iklan nggambarake posisi iki." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister 1430 w casino rd everett wa 98204. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 slot garden saben giliran free. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasĂ© 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara slot taman casino ora simpenan kode. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] slot taman free kode bonus.