14 gamblers sing njupuk Atlantic City kang Nugget Golden casino kanggo $1,5 m ing April sawise tumpukan saka unshuffled sim iki salah dimuat menyang mini-baccarat dealing sepatu wis nolak Nugget pemilik Tilman Fertitta kang kurban kanggo njaga winnings ing ijol-ijolan kanggo ngeculake sing tuntutan hukum marang casino. Pungkasan ana, hakim mrentah sing gamblers padha diijini kanggo njaga windfall, kaputusan ing Nugget kang pengacara pisanan ngandika padha bakal mréntahaké, mung kanggo bisa overruled dening Fertitta mengko sing dina sing padha roulette 1 2 4 8 16. Nanging Fertitta kang kurban iki saratipun ing loro-lorone saka regejegan nempel kabeh legal tumindak marang saben liyane, lan gamblers – sawetara kang padha nahan kanggo jam dening Nugget keamanan ing ngisor iki wonky kelompok menehi hasil – wis mutusaké padha arep kanggo njaga winnings LAN pencet ahead karo tuntutan hukum, kang allege ing Nugget subjected menyang "suku diskriminasi, palsu penjara lan sergap lan baterei." Ing ana, Nugget diajukake makalah kanggo tetep ing pengadilan supaya kanggo mbayar munggah nalika Nugget kang pengacara disiapake kanggo mréntahaké hakim kang ngatur roulette 0 1 2 3.

Fertitta marang media sing wong iki "wagol" dening gamblers' kaputusan ora kanggo njupuk menehi hasil roulette tetsuya. "Iki budi iku ngluwihi yakin lan pasukan us kanggo terus karo pengadilan." Alan Feldman, salah siji saka pengacara makili gamblers, nanggapi dening matur Nugget legal strategi kanggo tanggal "wis boten." Liyane agung, Benjamin Mlayu, helpfully translated Fertitta kang kurban kanggo mbayar munggah: "Apa ngandika, 'aku bakal nindakake apa aku iki wajib kanggo nindakake ing April lan apa pengadilan marang kula ana, aku duwe apa – yen kabeh claimants nyelehake kabeh sing keluhan.' Sing ora ana ing offing ing." Soko sing ing offing kanggo Nugget punika ruangan blackjack, minangka casino wis nampa oke saka negara Divisi saka Game Pelaksanaane kanggo mindhah telung tabel blackjack dhateng sawijining ruangan kelompok vivo v17 pro slot darmabakti. Pindhah njobo dibutuhake luwih saka mung owah-owahan sawetara tabel lan kursi; web saka lentur strings wis sijine ing panggonan kanggo njaga segara breeze saka ndamu sim mati meja vivo telpon lan prices ing slot nigeria. (Sampeyan bisa mbayangno sing tuntutan hukum?) Nugget manager Tom Pohlman marang Associated Press sing respon kanggo mindhah, kang digawe tengen sadurunge Pegawe Dina, wis luwih saka samesthine vivo y50 rega ing slot. Ndeleng, iki cacah Atlantic City cekakipun – apa ing bumi bisa ora padha duwe mbalek metu rencana iki ing Memorial Day, nalika padha bisa wis bisa kanggo reap keuntungan kabeh panas dawa?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino paling apik ing lafayette la.