Kambi wis rampung dening 2020, karo asil apik banget karo Amérika kang paling gedhé pasar kanggo supplier dening pungkasan taun vivere con il poker online. Gadhah populasi luwih saka 650 yuta wong, Amérika Latin pasar ageng potensial wutah ing syarat-syarat olahraga totoan, Kambi ngandika casino paling apik ing kansas city. Salah siji saka ngajokaken rencana kanggo ngidini casino pengunjung kanggo kumelun udhut ing game jubin wis shelved dening Shreveport Dewan.
Dheweke wis kondhang September 9 bakal ageng kanggo kabeh residents ing Arizona amarga, ora mung ing NFL mangsa miwiti, nanging game pejabat ing negara wis dikonfirmasi sing olahraga totoan bakal pindhah urip ing dina iku. Pangentukan sadurunge interest, tax, lan panyusutan lan amortization (EBITDA) kanggo taun lengkap 2020 ngadeg ing €49.7 yuta ($58.5 yuta) dibandhingake kanggo €29.1 yuta ($34.3 yuta) ing 2019 missouri. Operasi taunan wates munggah 27.4%. Brazil negara liyane ing wilayah sing wis durung kanggo mbukak kunci sawijining lengkap olahraga totoan potensial casino paling apik ing kansas city. Sawetara opsi wis kasedhiya kanggo saperangan liwat taun, nanging nggawa wong-wong mau kanggo game jubin lan liyane casino operasi iki proses alon mo. Senajan COVID-19 wis nyoba kanggo ngancem ekonomi sepisan maneh, ana isih akèh saka semangat positif kang dibangun kanggo sing luwih gedhe, luwih sukses pasar game casino paling apik ing lake charles.