(CEOC) wis pungkasanipun wis dirilis casino paling apik ing kansas city.

Senajan ora sah naleni, utawa kalebu umum hukum utawa pidana penipuan, panguji kang temonan sing katon minangka terkenal pengadilan alat kanggo wong-wong sing seeking kanggo waras bagéan saka apa padha duwe saiki ilang ing $18 milyar bangkrut mo. Apollo (nyse:apo) enggo bareng padha biasane warata karo cahya tambah cedhak cedhak saka dagang dina casino paling apik ing lake charles. Transaksi iki kasedhiya kiat lan indisputable entuk manfaat kanggo CEOC lan sawijining tukang kredit, sing ditampa milyar dolar ing principal lan kapentingan pembayaran." TPG ngandika dina sing padha ora setuju karo serat uga florida powerboat jamrud pesisir poker roto.
CEOC wis miturut omongane uwong sing CEC nyebabake CEOC kanggo transfer aset terkenal kanggo CEC ing kurang saka nilai sing padha, lan kiwa CEOC tanggung jawab kanggo milyar ing utang iku ora bisa mbayar, minangka "bagean saka rencana dening CEC kanggo entuk CEOC kang paling terkenal aset nalika njupuk sing njamin nuntut ora bisa waras ing cathetan." Ing paranggelung operasi unit wis nyoba kanggo unsaddle dhewe saka sawetara $10 milyar ing utang lan muncul saka bab 11 minangka perusahaan loro – nyata estate investasi dateng sing bakal duwe sifat lan lease wong-wong mau kanggo operasi perusahaan sing bakal mbukak kasino florida powerboat klub poker roto.