Nanging Wynn wis saperangan saka minggu kanggo mangerteni yen iku wis liwati negara mriksa latar mburi casino regina poker kamar nomer. Nalika Massachusetts Game Komisi wis tentatively dijadwal Dec. Wynn ditulis ngedeni sing sawise nandur modal luwih saka milyar dolar ing Everett, aturan bakal nemokake alesan kanggo njupuk adoh kang lisènsi. paling slot mesin kanggo ipad. Wynn kang Everett proposal mung project ing sisih wétan saka negara kanggo bakal disetujoni dening pamilih.
"Kita wis sarujuk karo ebay kanggo mbenake kita pilihan persetujuan cetha konfirmasi kepemilikan lan kanggo ngurangi rega pilihan kanggo nggambarake nilai pasar sing padha tanpa casino nggunakake," Wynn Resorts ngandika ana ing statement paling slot mesin kanggo iphone. Orane katrangan saka grand hakim diselidiki tetep cetho paling slot mesin kanggo payouts. MGM Resorts Internasional kang Springfield, Massa., rencana iku kabeh piyambak ing sisih kulon saka negara paling slot mesin harrah kang atlantic city.

Wynn Resorts kabaripun ana kanggo mbayar $70 yuta kanggo 30 hektar saka situs perusahaan disebut FBT Everett Realty LLC. Wynn pejabat ngandika padha tau urusan karo Lightbody lan rampung latar mburi penyelidikan ing properti nduweni kudus ing nihan poker face.