Kelas bakal njupuk panggonan kanggo sepuluh kanggo rolas minggu adhedhasar ing konsentrasi saka sinau, karo esuk, sore lan akhir minggu kelas kasedhiya jumba nang casino ora bonus simpenan kode april 2021. Ing interviewing proses bakal njupuk panggonan kanggo bakul posisi sadurunge sesi page saka kelas njupuk panggonan ing casino kang Bakul Sekolah. Pelamar Qualified bakal hubungi dening pejabat kanggo posisi ing bakul sekolah carane akeh ora biaya kanggo nindakake diamond casino heist.

Maria Pipi Manager Umum kanggo casino sing nyatakake apa iku blackjack, craps, poker utawa liyane tabel game sing bakal kasedhiya ing casino, kang gedhe bakul njupuk akèh saka laku saliyane kanggo gadhah pribadine gedhe carane akeh ora biaya kanggo nindakake diamond casino heist. Sadurunge bakul pengalaman ora dibutuhake lan individu duwe kanggo 21 taun utawa lawas kanggo bisa dianggep kanggo posisi carane akeh ora biaya kanggo nindakake casino heist. Pelamar kanggo bakul posisi wis diundang kanggo interview karo pejabat saka casino liwat sabanjuré sawetara minggu nganti Bakul Sekolah urip carane akeh ora biaya kanggo nindakake diamond casino heist maneh. Ing kelas bakal njupuk panggonan tengen dalan saka ajang kang saiki ing construction jouer a la roulette casino en ligne gratuit.