Sosial casino game gawe Playstudios wis ditambahi kemitraan karo paling gedhé kaloro ing UK operator casino carane akeh ora biaya kanggo nindakake casino heist. On Thursday, California basis Playstudios announced sing menehi hasil kanggo nyedhiyani sawijining populer myVEGAS lan myKONAMI free-muter casino online produk kanggo liwat 40 acara sing operate ing Genting UK payung. Pihak loro padha wis menowo karo saben liyane, gadhah disabetake menehi hasil ing februari kanggo Playstudios kanggo nambah Resorts Donya Birmingham kanggo menehi dhaftar panjarwa tanah basis partners. Playstudios wis sadurunge inked padha tawaran karo Resorts Donya-branded kasino ing New York lan Bimini ing Bahama carane akeh ora biaya kanggo nindakake diamond casino heist maneh. Playstudios ngidini pemain online kanggo dikumpulake nilai ganjaran sing bisa nebus kanggo non-game barang lan layanan ing sawijining tanah basis partners' acara. Perusahaan liyane pelanggan kalebu operator casino MGM Resorts, maskapai regional Allegiant Online lan kulinèr Wolfgang Puck jouer a la roulette casino en ligne gratuit.

Playstudios biz-dev VP Jeff Netzer ngandika broadening saka loro katelu' hubungan sing dibayangke Genting kang yakin sing app kaya myVEGAS sing "highly efektif lan efisien saluran kanggo bangunan sing merek lan nyopir diukur bisnis entuk manfaat." Sauntara kuwi, Genting UK bubar ngalami di toto maneh luwih saka sawijining bisnis lan manajemen sing klebu anyar boss saka sawijining UK-madhep online gambling operasi jouer a la roulette electronique casino. Tandha Sersan, mantan direktur ngatur Gala Kasino, wis dijupuk ing peran sing padha ing Genting UK provinsi casino operasi, uga minangka gambling online operasi saka Genting Alderney jouer a la roulette casino gratuit. Sersan nggantosaken Peter Nolan, sing metu ing gambar pungkasan sasi. Genting UK presiden Paul Willcock ngalembana Nolan kanggo ngewangi kanggo mbangun bisnis online lan ngandika Sersan kang tugas bakal kanggo converge ing tanah basis lan operasi online kanggo nggawe "milutaken multi-saluran pengalaman kanggo kita pelanggan tengen kita toko estate, platform online lan seluler." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.