Ing tembung liyane, net migrasi menyang Parisian," Govertsen ngandika ing cathetan royalton punta cana resort casino - kabeh klebu reviews.
"Kesadaran saka Parisian (Makau) ing antarane gamblers ana dhuwur, karo Sands gadhah blanketed wilayah karo media sosial pengaruh saka properti anyar liwat saperangan pungkasan sasi," Buckingham Kelompok Riset analyst Christopher Jones ngandika ing cathetan royalton punta cana resort & casino vs royalton bavaro. Bukaan saka Sheldon Adelson anyar casino property minggu kepungkur wis kejiret ing manungsa waé saka akeh Macau kang pengunjung, thanks sebagéyan kanggo Sands' aktif kampanye marketing ing sasi anjog nganti bukak royalton punta cana resort casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Kita pitados bilih Wynn is looking kanggo alamat iki, minangka nyetel kanggo lingkungan operasi ing Malaysia." Kanggo akhir minggu pisanan saka operasi, Parisian Macao muncul dadi "luwih milutaken" dibandhingake kanggo sabanjuré-lawang pepadhamu Studio Kutha, nyebabake "net migration" saka pengunjung teka saka Melco Makutha Hiburan kang casino ajang, miturut Uni Game Asia Securities analyst Grant Govertsen royalton punta cana resort & casino tui. "Iki ing kontras kanggo anyar Wynn Palace mbukak sing njupuk luwih pasif strategi relatif kanggo marketing, sadurunge mbukak. Kesadaran saka bubar kabuka Parisian Macao casino resort dhuwur antarane gamblers ing kutha negara, lan iki bisa mbuktekaken dadi headwind kanggo saingan Studio Kutha reeltastic casino ora bonus simpenan kode. "Adhedhasar ing macem-macem pengamatan liwat akhir minggu kepungkur iki, kita terus-terusan diamati luwih wong mlaku-mlaku kanggo Parisian (saka Studio Kutha) saka Studio (saka Parisian) reeltastic casino bonus ohne einzahlung.