enting Malaysia marang Malaysia simpenan ijol-ijolan, Bursa Malaysia, ana sing Genting UK PLC, langsung tambahan wholly-diduweni, wis didol sawijining kabeh kapentingan usaha ing Maxims operator casino Coastbright Ltd, kanggo Sonco UK BidCo Ltd kanggo bab GBP34.6 yuta (US$45.7 yuta).enting Malaysia ngandika Sonco dituduhake konsorsium saka investor mimpin dening Sonco Game Inc, Canadian grup sing ndarbeni, nganggo lan di bangun game perusahaan.enting Malaysia dituduhake sing bakal nggawe gain bab GBP23 yuta ing advertisement saka sawijining kapentingan ing casino, property located ing biasane upmarket London borough of Kensington, nanging ngandika iku ora nyana menehi hasil kanggo duwe efek materi ing sawijining nggabungake pangentukan, aset net lan financial gearing taun iki paling slot mesin kanggo payouts. Neruske saka pembuangan sing dimaksudaké kanggo nyuda Genting UK group borrowings, lan kanggo potensial liyane kesempatan investasi," perusahaan marang Bursa Malaysia.aybank Bank Investasi Bhd ditanggepi liwat akhir minggu cathetan matur sawijining analysts mangertos yen Maxims ing London durung nindakake uga ing 2018 amarga sawijining VIP game jilid ambruk, ngepasi karo pendekatan saka asli Maret 2019 deadline kanggo British metu saka Uni Eropa. paling slot mesin harrah kang atlantic city.