China kang Kamentrian Public Keamanan wis announced sing Philippine panguwasa wis diboyong 55 bangsa Cina sing padha dipenjara minggu kepungkur ing Langkawi Area Batan, khusus zona ekonomi north of Philippine ibukutha, Manila reeltastic casino ora simpenan kode.

Ing April 14, Philippine perwira imigrasi swooped ing kantor Grand Innovasia Konsep Corp (GICC), perusahaan pengabdian kanggo njelajah "rekreasi, resor luang(s), game lan hiburan pusat(s), utamané nanging ora winates kanggo online/interaktif game, game komputer, lan liyane sing gegandhengan rekreasi aktivitas," miturut sawijining website. GICC lan sawijining aktivitas sing legal ing Filipina.55 karyawan padha nahan amarga padha ora ana maneh kang dibutuhake dokumen legal kanggo terus digunakake ing negara, lan sing ketoke amarga pamaréntah Cina wis bubar dibatalake passports sing sadurunge tipping mati Philippine imigrasi pejabat sosial poker app karo kanca-kanca. Kanggo panguwasa Cina, kangge, lagi "ekonomi kriminal" sing dipuntudhuh saka "cyber penipuan" lan gambling kadurjanan amarga padha digunakake kanggo perusahaan aturan gambling online kanggo warga Tionghoa sosial media wis slot mesin. Iki Umum Keamanan Kamentrian jaman anyar kerjasama salib-wewatesan antarane pemerintah lan agensi hukum pelaksanaane, kang seeks kanggo smash perusahaan lan individu aturan utawa marketing gambling kanggo sawijining warga saka luar negeri. Sawijining paling anyar phase saka Operasi Chain Break, sudhut-kiro-kiro anti-korupsi drive sing seeks kanggo gagang aliran awis metu saka ing dharatan.
Pungkasan sasi pungkasan, Mentri Public Keamanan Guo Shengkun disebut kanggo damel kiat kerjasama internasional ing perang nglawan gambling ilegal lan redoubling saka kerjasama karo jaban rangkah hukum pelaksanaane kanggo dilakokaké "buronan repatriation." Ing patemon khusus saka negara kang ndhuwur perwira polisi, dipunwiwiti kanggo tarik munggah plans kanggo nyegat salib-wewatesan gambling, Guo marang polisi kanggo target geng pidana sing nggampangake online gambling lan "bank-bank lemah" sing ngatur aliran awis tengen wates. Panjenenganipun sampun prajanji "paukuman abot" kanggo sapa kejiret boten wonten tuturan negara kang ketat anti-gambling hukum, miturut negara-roto Xinhua news agency. Ora everyone wis muter werni, nanging.

Mung dina sawise Guo patemon khusus, Australia gelem gawe anyar sawijining extradition prajanjian karo China, ing bagean (lan ana akeh alasan liyane) amarga saka penahanan 14 Makutha Resorts karyawan ing oktober pungkasan taun ing anggepan "gambling kadurjanan." Enem sasi mengko, padha tetep dikunci munggah ing spanyol Shanghai pakunjaran tanpa biaya. On Thursday Keamanan Umum Ministry ngandika iku wis mati patang gambling online camping related kanggo Bataan operasi lan beku liwat 1,100 bank akun ngemot luwih saka $10 yuta. iklan media sosial lan gambling.