Michael Enom, salah siji saka luwih classier pemain ing MLB mung njupuk sarung tangan karo Texas Rangers maior jogador de poker do brasil. Michael Enom dijaluk perdagangan on Monday saka Texas Rangers minangka kacarita dening Fox Olahraga kang Ken Rosenthal mains non negligeables au poker. Iku dingerteni kanggo ndeleng apa Enom ngrasa dissed dening tim, padha pick munggah Adrian Beltre lan DH Mike Napoli, supaya ing ngendi neraka Enom mestine kanggo muter?Aku guess Texas kélangan a World Series lan kabeh dadakan padha ora perlu wong kaya Enom maneh ngitung rintangan lan rusak ing poker. Pindhah tokoh. Tim wis ngandika sing Enom wis owah-owahan saka jantung, kang kanggo Enom, bisa ora luwih saka bebener.
Ing interview karo Rosenthal Enom ngandika: "Ing saran sing aku wis owah-owahan saka jantung lan takon kanggo perdagangan punika penipuan saka bebener," muda ngandika. "Aku takon kanggo perdagangan amarga aku wis kesasar lan diapusi lan aku lara saka iku." Enom katahan iku gaya, nanging ngandika mung cukup kanggo supaya saben ngerti sing iki dadi luwih tuwa tinimbang kang ngandika - aku ngandika jazz, lan ana kang cetha dibagi antarane Enom lan GM Jon Daniels.
Supaya ing ngendi bakal Michael Enom mungkasi munggah muter sabanjuré taun?Ayu bab ing industri game kita bisa nindakake luwih saka mung takon pitakonan iki lan blog bab wong-wong mau, kita bisa sijine rintangan kanggo iku lan duwe wong nang ing iku. Sandi guess, ana tim ngagem pinstripes ing Bronx sing bisa nggunakake veteran emas sarung tangan shortstop/pihak baseman, sing uga 6x allstar lan lawa .300 kanggo karir, lan padha ora bakal gedhe-gedhe mung ngitung rintangan ing tangan poker.

Nanging mungkin wong bakal duwe luwih luck ing nyoba kanggo tanah iki Ranger. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.