loomberry Resorts makaryakke Solaire Resort Casino (digambarke) liwat sawijining Bloomberry Resorts lan Hotels Inc unit.loomberry wis ngarahke ing "sanitasi gagasan" lan ndandani lan pangopènan, uga nginstall "peralatan perlu" kanggo mesthekake safety saka Solaire kang fasilitas nalika iku reopens, ditambahake analysts Diane Pindhah lan Thomas Huang ing Nomura kang unit BDO Nomura Securities Inc.acau diadopsi ngadohi sosial langkah-langkah ing sawijining casino jubin sawise 15 dina mati ing februari kanggo mungkasi panyebaran sacara lokal novel coronavirus lan sawijining digandhengake Covid-19 infèksi poker online kolombia dhuwit nyata. Langkah kuwi uga wis ngajokaken kanggo bricks lan mortir kasino ing Amerika Serikat casino ing los corrales de buelna. Bloomberry yakuwi kanggo miwiti maneh kira-kira 20 persen saka sawijining game kapasitas sawise lockdown wis ngusulke" ing Metro Manila, "nanging iki bakal nemen gumantung ing pamaréntahan saéngga kasino kanggo operate," nyatet perantara, echoing komentar digawe kanggo media lokal ing April dening Enrique Razon, ketua saka Bloomberry, sing wis diarani perlu kanggo fisik ngadohi.irst net-waktu income ing Bloomberry nolak dening 37.7 persen taun-taun, nalika revenue net dikontrak dening 12,5 persen, perusahaan ngandika on May 14, kasebut ing "ekonomi lan pariwisata mbek" njedhul saka Covid-19 pandemi minangka alesan utama.ssuming casino group biaya tetep ing watara PHP7 milyar, "manajemen prakiraan EBITDA kanggo break malah ing kira-kira PHP18 milyar ing bathi," nyatakake ing institusi casino lloret de mar.

Saiki awis imbangan saka PHP37.7 milyar katon sehat, ing tampilan kita, kang èfèktif equates kanggo meh 11 months' worth saka bathi," ditambahaké BDO Nomura. casino geni coyhaique.