Canadian Game Summit Kanada premier taunan konferensi lan pameran kanggo game profesional.7 juni, 2017 – Canadian Game Association lan MediaEdge bungah lan bangga kanggo ngumumke sing 2017 Canadian Game Summit bakal dianakaké ing Vancouver, SM juni 19-21 ing ayu Vancouver Convention Centre casino lloret de mar.
Sawise consulting karo Puncak Komite Penasehat lan njupuk saran saka rego delegasi, sponsor lan pameran, Canadian Game Association lan MediaEdge wis digawe nomer saka wujud lan owah-owahan positif related kanggo 2017 Canadian Game Summit casino geni coyhaique. Tema kanggo 2017 "Jangkah Cepet saka owah-Owahan," kang èfèktif nggantosi nomer pembangunan sing duwe lan terus kanggo kelakon nang industri game ing Kanada lan global casino ing los burocratas colima.
Ing 2017 Summit program pendidikan saiki bakal kalebu luwih keynotes lan enem tartamtu pendidikan trek sing bakal nyedhiyani nekani delegasi karo banget lan informasi sing cocog sing bisa dipun ginakaken nang organisasi pamilike. Perdagangan show lantai cepet isi lan dumunung nang utama ballroom sing uga bakal dadi tuan rumah keynotes, dhaharan lan summit receptions. Hubungi kita karo sembarang pitakonan lan elinga kanggo ndhaftar!Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi: Chuck Nervick Senior Wakil Presiden Tel: 416-512-8186 ext menang dina casino ora bonus simpenan. 227 [email protected] Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre menang dina casino kode bonus.