persen taun-taun tambah ing revenue kanggo US$956.3 yuta pangan mexican cedhak tulalip casino.
Sana 1 lan Sana 2 digabungake sing saiki dikenal minangka NagaWorld Komplek.aga 2, 900-kamar extension kanggo NagaWorld, nawakake live-bakul game meja lan olahraga buku mexican restaurant ing kidul titik casino. Perusahaan kacarita pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) saka US$319.7 yuta, munggah dening 24.8 persen dibandhingake kanggo taun 2016 mexican restaurant ing suncoast casino durban. Tenan ngandika casino revenue game reged wungu dening 84.9 persen saka sadurunge-taun periode, kanggo US$926.0 yuta.agaWorld kang VIP rolling chip turnover ing 2017 surged dening 142.4 persen saka taun sadurungé, kanggo kira-kira US$taun 21,1 milyar, ngandika tenan. Casino property wis dilakokno dening Hong Kong-kadhaptar NagaCorp Ltd.agaCorp kepala marketing officer, Mike Ngai, iki dipetik dening Hong Kong Cina-basa koran Ming Pao minangka ngandika ing konferensi penet ana sing perusahaan bakal rauh miwiti kolaborasi karo "salah siji saka papat paling mantep" Macau junket operator ing Sana 2 pangan mexican abang rock casino. nion Game ngandika ing Wednesday wigati sing wutah ing VIP volume ing NagaWorld "ndadekake pangertèn .. valeur jetons poker selon couleur.

acau junket operator Suncity Klompok – ngandika dening analysts investment kanggo dadi salah siji saka paling gedhé VIP gambling nglumpukake ing Macau – mbukak VIP fasilitas ing Sana 2 (digambarke), bagéan saka NagaWorld Komplek, mung casino resort ing Kamboja ibukutha Phnom Penh. Iki ...