saka cardholders nalika dikabari sing cardholders duweni potensi misused sing lelungan kertu ing kasino lan hiburan diwasa perusahaan." Nggoleki rampung, "DoD ngalami potensial nasional keamanan vulnerabilities amarga lack saka adjudication kanggo cardholders bisa karo uneg-uneg keamanan kalebu, ekstensif kertu travel nyalahi panggunaan, jelas pangadilan, kaputusan ora kanggo tindakake aturan lan panuntun dhumateng, uneg-uneg financial, utawa gambling kecanduan." mexican poker aturan karo 2 geladhak. Nate Christensen, mantan kepala urusan umum kanggo US Navy, ngandika ing 2015 sing "nggunakake pribadi kertu ora akehe pembayaran, utawa mbalekake, saka seng mbayar pajek federal as bener casino kamar kode bonus.

Kang mung nampa layang saka sabdhoning saka DoD, nanging iki mengko diselehake ing ninggalake administratif sawise kang katutup kanggo duwe terus nglanggar kertu daya aturan valeurs des utomo au poker. Ing 2016 audit, Departemen Nimbali Principal Inspektur Umum Glenn Nggoleki diterangno, "DoD manajemen durung nindakake review ... Baleni kertu daya nerak nyatakake ing diselidiki pemerintah sing "kang panginten nggunakake pribadi iki ditrima anggere minangka bill ana sing mbayar." Ing unnamed violator digawe ATM withdrawals ing kasino ing West Virginia lan Colorado cacahe $609 ing 2014 bener formulir saka id kanggo casino. Miturut Departemen Pertahanan (DoD), "nggunakake kertu travel kanggo non-resmi expenses bisa kasil ing disiplin tumindak." Sim sing bakal digunakake mung kanggo resmi lelungan expenses, lan sing wis ditanggepi kanggo wong-wong karyawan sing syarat tartamtu kalebu skor kredit minimal saka 660 valeur utama poker texas hold ' em.