Sawise sinau bill liwat, secondary aturan bakal dibutuhake kanggo bisa metu ing perkakas lan bolts saka casino lisènsi lan operasi valeur utomo poker texas hold ' em. Pro-casino dprd wis ngarep-arep kanggo introduce negara kang bebaya-telat casino sinau bill sadurunge saiki session saka parlemen ends Sunday sabanjuré (22) bener casino nemen ora bonus simpenan. Sinau bill perlu ngisaratke kanggo amending Jepang hukum kanggo ngidini operasi saka resor kasino slot depo via pulsa axis. Kondo kang komite posisi èfèktif ngidini wong kanggo stonewall debat ing bill yen padha supaya milih. Jepang casino plans njupuk jotosan liyane on Thursday sawise musuh politisi nyegah casino sinau bill saka kang bebantahan ing bangsa kang House saka Wakil. On Thursday, Partai Demokratik Jepang (DPJ) lawmaker Yosuke Kondo (digambarke) ditanggepi pesawat saka panjaluk kanggo ngatur Partai Demokratik Liberal (LDP), kalebu mrintahake sing kepala kabinet sekretaris lan pejabat senior liyane rawuh debat slot simpenan 10 ewu tanpa cutout. Kondo, anggota senior saka tombol ngisor house komite ngelingi sinau bill, marang Reuters sing maksud kang ana kanggo mesthekake bill ngalami tepat nliti slot depo liwat pulsa tanpa cutout.