Hong Kong-kadhaptar "e-logistics" lan perusahaan pertambangan disebut CST Group Ltd ngandika ana iku wis persetujuan kanggo ndarbeni 10 persen kapentingan usaha ing – lan pemegang saham silihan amarga saka – entitas sing ndarbeni 13 Hotel (digambarke) ing Macau slot simpenan 10 ribu liwat pulsa. Ngleksanani melu wawasan awis HKD150 yuta (US$19,1 yuta).arlier ing selasa, South Shore ngandika ing salah siji saka dhewe filings kanggo Hong Kong bourse sing wis persetujuan sing bisa mimpin kanggo pembuangan saka 40 persen kapentingan ing tambahan sing ndarbeni 13, kanggo wawasan total "nganti HKD750 yuta". slot depo via pulsa 3.