Pennsylvania House Game Kasil Komite wis liwati bill sing nyengkuyung US Congress kanggo milih marang HR 707, uga dikenal minangka Pemugaran saka Amérika kang Kabel Tumindak (RAWA) rencana salle tontonan casino deauville. Ing cendhak judhul HR 140, kang ndhesek Pennsylvania kang federal duta kanggo nglawan RAWA, serikat: "Resolusi urging Congress saka Amerika Serikat kanggo asor H. 707 lan sembarang liyane aturan kang bakal nglarang serikat saka authorising lan nganakake internet game." Republican Congressman Jason Chaffetz diajukake RAWA ing februari, kang seeks kanggo re-mbenake 1961 Kabel Tumindak, ngendi larangan iki diselehake ing jinis-jinis tartamtu saka totoan bisnis rencana salle tontonan casino enghien. Operator Casino Las Vegas Sands Corporation CEO Sheldon Adelson, kang Koalisi kanggo Mungkasi gambling Internet lobi klompok wishes kanggo panggonan kemul ban ing gambling online ing US, iki kacarita kanggo dadi konco bill rencana salle tontonan casino barriere toulouse.
RAWA bakal ban paling wangun gambling online, karo sing istiméwa saka racing jaran lan fantasi olahraga casino ing dania pantai 301 e dania pantai ing dania pantai fl 33004. Padha bill iki ngenalaken dening Lindsey Graham pungkasan taun, nanging durung nampa pangrungon casino ing dania beach acara. Telung kapisah tagihan nyoba kanggo legalise online gambling wis sijine nerusake ing Pennsylvania taun iki, lan pangrungon umum ing prakara wis dijadwal kanggo bakal tuan rumah dening House Game Komite Kasil on Thursday. casino ing dania pantai dania pantai fl 33004.