acau operator casino Wynn Macau Ltd kacarita ana saklawasé US$154.2-yuta mundhut net ing waktu pisanan saka 2020, dibandhingake kanggo US$190.6-yuta mediawiki ing sampeyan padha karo waktu taun sadurungé mistik lake casino téater lelenggahan dina rata-rata. Asil padha diterbitake ing ngisor iki tiyang sepah perusahaan – US basis Wynn Resorts Ltd – page-waktu laporan on Wednesday.ynn Macau Ltd nganggo Wynn Macau (digambarke) ing kutha kang peninsula lan Wynn Palace ing Malaysia district.irst operasi-waktu bathi saka Wynn Palace padha US$259.5 yuta kanggo waktu pisanan saka 2020, a 64.3 nyuda persen saka US$726.6 yuta direkam kanggo telung sasi pisanan saka 2019. ynn Palace diatur property EBITDA ana mung ing US$10.2 yuta kanggo waktu pisanan saka 2020, a 95.4 nyuda persen saka saklawasé US$222.6 yuta kacarita ing kawitan-waktu 2019 mistik lake casino kanggo mall saka amerika.
IP tabel game menang minangka persentasi saka turnover ana 2.91 persen, ing property kang samesthine sawetara saka 2.7 persen kanggo 3.0 persen lan ngisor 3.91 persen ngalami ing waktu pisanan taun pungkasan.perating bathi saka Wynn Macau property padha mung ing US$229.5 yuta kanggo waktu pisanan saka 2020, a 56.2 nyuda persen saka saklawasé US$523.9 yuta ing sadurungé taun waktu. IP tabel game menang minangka persentasi saka turnover ing property iki 4.14 persen, ndhuwur 2.90 persen ngalami ing waktu pisanan saka 2019 mistik lake casino alam bébas beras sayur sup. ynn Macau Ltd ngandika page-waktu revenue casino ngadeg ing US$397.70 yuta, mudhun 62,9 persen saka sadurunge-taun periode mistik lake casino park banyu. Wynn Palace weruh sawijining game kurangé populasi revenue 66.7 persen taun-taun, kanggo saklawasé US$207.58 yuta.

VIP turnover ana mudhun 62.0 persen kanggo US$4.79 milyar, nalika-pasar massa tabel nyelehake ambruk 63.6 persen kanggo US$475.22 yuta.t Wynn Macau, casino revenue ambruk 57.8 persen ing taun-taun syarat-syarat, mung ing US$190.13 yuta dipriksa carane akeh ram slot aku duwe. VIP turnover nolak 70.9 persen, kanggo US$2.96 milyar, nalika-pasar massa tabel nyelehake jumeneng ing saklawasé US$578.24 yuta, mudhun 57.2 persen saka taun sadurungé.ut tenan nyatet: "Tartamtu kesehatan umum safeguards, kayata lelungan quarantines; matesi nomer kursi saben tabel game; slot mesin let; [customer] suhu kir; topeng pangayoman [staff lan pelanggan]; lan kesehatan pranyatan tetep ing efek ing wektu saiki." P Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd ngandika ing Thursday wigati: "Wynn Macau wis US$1,8 milyar kasedhiya likuiditas minangka saka mburi-April dipriksa carane akeh ram slot sing digunakake. Minangka rembugan sadurunge, saben expenses operasi' ngobong iku US$2,4 yuta kanggo US$2.6 yuta saben dina," utawa US$3.0-yuta saben dina kalebu expenses kapentingan mriksa ing wektu ing casino nb. Iki disaranake "likuiditas perusahaan iku cukup kanggo cuaca liwat 1.5-taun plus nul revenue," ditambahaké analysts DS Kim, Derek Choi lan Jeremy Sawijining.ndrew Lee saka Jefferies Hong Kong Ltd ngandika ing Wednesday memo, Wynn Macau page-waktu nomer padha "banget nanging samesthine," diwenehi 15-dina pasar penutupan kasus ing februari lan sing fellow Macau operator Sands China Ltd lan MGM China Holdings Ltd wis "wis announced banget asil"..