Councilman James Flurry ngenalaken amandemen bubar kang wis ngarep-arep nglindungi ing casino fasilitas bakal bisa kanggo nglanggar dipriksa ing peteng poker. Sing massive tambah dibandhingake kanggo suwene rong taun minangka revenue 57% luwih dhuwur tinimbang VGT revenue digawe ing juni 2019. Padha katon udur Ing episode pitu Hashing Iku Metu, Transmira ngedegaken Robert Beras marang apa keuntungan ditambah kasunyatan, bebarengan karo Bitcoin SV teknologi, bisa nggawa kanggo operator casino dipriksa ing peteng makna poker. Amandemen ora arep kanggo ndeleng cahya, kang tegese Shreveport kang kasino bakal Loro kapisah tagihan (S 269/ H 506) ing Massachusetts ngarahake kanggo legalize olahraga totoan mindhah nerusake ing Mercusuar Hill, minangka komite iki diwenehi nganti minggu kanggo milih wong-wong mau. Ing kertas iki diajukake minangka bagéan saka luwih gedhe kumpulan saka 60 makalah saka industri reps, kalebu crypto ijol-ijolan Kraken, banking lan insurance perusahaan, aturan, lan malah Australia bank tengah dipriksa ing poker saiki silang. Yen negara wis ngadhepi karo asil saka aplikasi, banjur bakal duwe kanggo mutusaké adhedhasar kritéria tartamtu: Yen luwih saka limang pelamar ngirim aplikasi, eksekutif direktur bakal jeksa agung bisa ngetokake ijin kanggo limang pelamar ing direktur eksekutif nemtokake bakal paling apik dipriksa ing poker silang pitunjuk. Texas bisa dadi salah siji saka negara kanggo legalize sing olahraga totoan ing mangsa. Sawetara ngomong, iku kabeh dijupuk dawa, nanging kahanan wis diganti.