Anggota komite Rep. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki dipriksa ing poker saiki silang. Ing AAPN eksekutif bilih New Jersey kang saiki online revenue ana bab $140 yuta lan Pennsylvania, karo 45 persen populasi luwih, lan peraturan rencana informed dening New Jersey pengalaman, bakal luwih dipriksa ing poker silang pitunjuk. Gunung Airey Casino pangrungon dikumpulake luwih panemu lan bukti ing legalisation ora bot-sih lan proses profesional kang Pennsylvania kang House Game Kasil Komite assembling informasi sing bisa legalisation online gambling ing negara iki maneh ing bukti ana nalika komite dianakaké sawijining kapindho pangrungu iki minggu ing Gunung Airey Casino Resort ing northeast Pennsylvania ngendi ora blackjack njaluk jeneng sawijining. Kaping Tribune lapuran sing murup Gunung Airey pangrungon iki mirengake opo saka David Licht, saka 888 kang Kabeh-Amérika Poker Jaringan, kang perusahaan wis online gambling kemitraan karo Gunung Airey kudu pastime dadi legalised ing negara. Khusus dhaptar kanggo masalah gamblers sing digunakake, mung minangka padha ana ing tanah kasino, kang ngandika. Akeh wong isih mikir online gambling ilegal, lan sing lagi ono, ngandika, tjara pangarep-arep sing siswa ke siswa sinau bakal bantuan supaya padha awal hurdles ing Pennsylvania ngendi ora casino dhuwit pindhah.