Ing Ladbrokes, Clinton uga awal favorit ing 9-kanggo-4, karo Christie Republican favorit ing 10-kanggo-1 ngendi ora blackjack njaluk jeneng sawijining. Minangka kang ana, rintangan kanggo menang 2016 U. Looking kanggo dijupuk dawa, Pantun Daya wis aktor Alika Baldwin lan Eva Longoria saben ing 300-kanggo-1. William Hill njupuk ing luwih saka $1.59 yuta ing wagers ing 2012 pemilu, nalika Pantun Daya sijine pemilu sawijining bets ing $1.6 yuta. Marco Rubio, R-Fla., 6-kanggo-1; mantan Florida Gov ngendi ora casino dhuwit pindhah. Katelu St, digawa metu ing Jurang Sekolah Dhuwur marching band lan Walikota Carolyn Goodman kanggo bukaan resmi upacara ana ngendi ora gambling teka saka.
Saka $170 yuta, mung $10 yuta iki entuk saka wagers liyane saka bal-balan, baseball lan basket. Anyar bets ing "Oscar" utawa "American Idol" legal ing Nevada betrouwbare casino online zonder registratie. William Hill wis cut Clinton kang rintangan kanggo 2-kanggo-1 saka 5-kanggo-2, nggawe dheweke rintangan-on favorit bets ing craps meja.