conomic kegiatan tengen ing wilayah Asia-Pasifik "terus kanggo weaken softening ing global dikarepake lan kahanan sing durung mesthi sing digandhengake karo pecah saka Amerika Serikat-China perdagangan perang," ngandika ekonomi-waktu katelu ringkesan ditanggepi ing selasa dening Fitch Ratings Inc.mong regional yuridiksi sing duwe casino industri, Singapura lan Korea Kidul wis katon lan "utamané pocapan" sadhu umum ing kegiatan ekonomi, disambung kanggo sing cahya kanggo electronics sektor lan "koleksi tech siklus lan perdagangan regejegan", ngandika ing rating agensi.onetheless Fitch saiki menehi loro yuridiksi stabil outlook kanggo pamilike long-term manca-itungan sing ngetokake sekuritas gawan tingkat (IDR) lan long-term search-itungan IDR blackjack pelindhung awake bebener.

Singapura sing sijine ing "AAA" ing loro kasus, nalika Korea Selatan sing "AA-".utawa China, utama pakan pasar konsumen kanggo Macau casino industri, Fitch wis "A+" stabil ratings kanggo loro kategori penyilih, adhedhasar institusi kang paling anyar review ing awal desember blackjack coklat chicago sun kaping. Pucuk impact saka anyar U. tariff tumindak ing isih kumpulan saka ekspor Cina kanggo U blackjack boats for sale texas. kudu paling katon ing papat-waktu 2019 lan awal 2020," disaranake Fitch.acau iki mung Fitch-dirating "allah" ing pangertèn saka ditokake utang – ing wilayah tanpa pinunjul utang pemerintah, nyatet organisasi.gatel nyatet ing sawijining dianyari review sing kutha ratings padha "alangi dening Macau kang dhuwur GDP volatility, konsentrasi ing game lan sektor pariwisata saka daratan Cina, lan kelemahan kanggo owah-owahan ing China kang luwih amba lingkungan privasi".otwithstanding Macau kang game sektor ngalami "entheng sadhu" – sawijining casino revenue game reged (GGR) tally kanggo wolung sasi kapisan 2019 ngadeg ing MOP198.22 milyar (US$24.5 milyar), mudhun 1,9 persen saka sadurunge-periode taun – Fitch ngandika kanggo "wektu kang" iku tancep kanggo sawijining ramalan Macau bakal duwe 2019 budget keluwihan witjaksono kanggo 9,6 persen saka PDB.gatel ngandika sing "politik sensitivities" ngadhepi dening Macau klebu penganekaragaman ekonomi lokal kanggo "sektor kurang reliant ing game lan China".gatel sasi iki downgrade utang allah outlook kanggo Hong Kong, Macau kang tetanggan Cina Khusus Administrative Region, kanggo "AA" karo outlook negatif, saka "AA+" stabil, amarga saka aktif anti-pamaréntah mbantah ana casino paling cedhak kanggo raleigh nc.
Institusi ngandika Hong Kong kang tingkat iki sawijining "mung outlook negatif" assessment kanggo wilayah.ong Kong penyetor sawetara saka Macau kang turis, lan uga wis kanggo akèh taun mandeg kanggo turis saka daratan Cina sing uga nggawe trip kanggo Macau.gatel nyatet gegayutan Hong Kong: "Aktif acara resiko rongrongan internasional persepsi saka kualitas lan efektifitas saka Hong Kong kang governance sistem lan angger-angger ukum, lan stabilitas lan dinamisme saka sawijining lingkungan bisnis." casino paling cedhak kanggo ramona california.