Roberts contends sing siaran sing telat nganti 30 detik lan ngijini nggunakake sing bisa mimpin kanggo sasi-posting kedadosan — panggonan seko saka bets sawise lomba wis diwiwiti casino kanggo grafton nutup dalan. Nevada game aturan sing njupuk liyane ayunan ing nentokake apa padha kudu ngidini lomba buku kanggo verifikasi asil ing kewan balapan lan nggawe payouts adhedhasar nasional siaran acara casino kanggo ngrekrut kanggo partai. Katelu menara ing hotel-casino iki dijenengi kanggo program seni sing ditampilake saindhenging property casino gamblers kanggo silang pitunjuk. Ing ana kang pangrungon, peserta padha diantrekake munggah ing cara sing padha padha ing agustus nalika prakara iki pisanan dianggep karo wakil saka Nevada Pari-Mutuel Association, Kidul Titik lan William Hill ing sisih siji, ndhukung nggunakake televisi asil, lan Todd Roberts, presiden saka Nevada Disseminator Layanan Inc.lan ing Las Vegas Penyebaran Co.ing liyane casino kanggo gold coast sepur.
Nalika komisi milih unanimously sarujuk angger-angger amandemen, iku disetujoni privasi nanging dhawuh iku kanggo sunset ing Nov. Multimedia artis Camila Magrane digawe interaktif, ing kamar-ditambah-kasunyatan seni instalasi kanggo milih kamar, pisanan saka sawijining jinis kanggo Las Vegas hotel hard rock casino miami poker kamar. Ing panyengkuyung saka amandemen ora pengacara kanggo nggunakake layanan streaming kanggo mriksa asil, proses sing bisa mbutuhake legislative tumindak ing 2021 sesi hard rock casino miami poker turnamen. Komisi disetujoni iki digawe karo kondisi sing jeksa agung bisa ngetokake bakal nelik ing luwih rinci ing workshop setelan. Ing Papan Kontrol durung njupuk voting ing amandemen, nanging wis samesthine kanggo nimbang iku ing rapat-rapat mangsa sadurunge nggawe rujukan kanggo komisi kanggo wawasan final..
Nevada Game Papan Kontrol dening njupuk luwih saka siji jam saka mirengake opo saka wakil industri ing loro-lorone saka jeksa agung bisa ngetokake. Angger-angger ngandika lomba asil mung bisa diverifikasi dening dilisensi disseminators, nanging ana sing istiméwa iki digawe kanggo Kentucky Derby, Kentucky Oaks lan Peternak' Piala amarga Churchill Ketinggalan, ngarep Kentucky Derby, lan Nevada kasino padha biso kanggo nggayuh perjanjen persetujuan kanggo nyediakake asil lomba hard rock casino miami reopening.