PokerStars wis dibukak anyar turnamen format kang panggonan watesan wektu ing tradisional multi-meja turnamen, karo kabeh hadiah kolam dipérang antarane pemain isih adhedhasar pemain' tumpukan ukuran azure slot pertukaran karo pratayang. Miturut PokerStars, Wektu Tourneys punika account anyar cepet-dileksanakke turnamen format kang luwih kanggo nyetel wektu, ing kontras kanggo tradisional multi-tabel turnamen. Sanalika wektu watesan wis ngrambah, kabeh hadiah kolam wis dipérang antarane pemain isih adhedhasar pemain' tumpukan ukuran. PokerStars Pro, Bertrand 'ElkY' Grospellier ana cepet kanggo kumpa ing ban ing game anyar minangka panjenenganipun komentar ing release penet: "Wektu Tourneys sing arep dadi akeh fun...aku asring arep kanggo muter turnamen nanging ora duwe jam kanggo nyisakke, supaya iki mung sampurna azure slot pertukaran anget munggah.

Aku mikir Wektu Tourneys sing uga arep dadi kuat, amarga minangka jam ticks mudhun ana iku arep dadi malah luwih tumindak casino cedhak wells fargo tengah. Aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk muter wong-wong mau." Wektu Tourneys kasedhiya ing PokerStars klien kanthi ngeklik ing 'Tourney' tab lan looking kanggo turnamen ditandhani karo stopwatch lambang. Minangka bagéan saka promo kanggo generate kasenengan, ana Countdown, rong jam Wektu Tourney nampilaken a $22 tuku-ing, bakal mbukak saben minggu ing 13:00 m casino cedhak kulon cabang mi. LAN karo a $10,000 njamin casino cedhak west covina ca.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre shadow imam paling apik ing slot shadowlands.