onthly casino revenue game reged ing Las Vegas Strip (digambarke), ing Amerika Serikat, ambruk kanggo papat consecutive sasi ing November diukur ing taun-taun syarat-syarat.onthly game menang ing Las Vegas Strip wis ngasor wiwit agustus, nalika iku dropped dening 6.1 persen ing taun-taun syarat-syarat st. kitts resort & kraton pantai casino. Kurangé populasi worsened kanggo 12,1 persen sasi ing ngisor iki st. louis casino urip san diego ca. Ing oktober, ing Las Vegas Strip direkam game menang nyelehake 5,6 persen diukur marang sadurunge-taun periode.utawa taun fiskal kanggo mburi-November, game menang ing Las Vegas Strip mudhun 4,8 persen apa casino ing atlantic city mbukak. Ing fiskal taun diwiwiti ing 1 juli. apa casino ing atlantic city wis slot loosest.