CEOC ngajokake kanggo bangkrut ing januari 2015 di kupeng melasi accusations sing sawijining tiyang sepah Caesars Hiburan Corp lan usaha pribadi sponsor Apollo Manajemen Global LLC lan TPG Ibukutha wis diudani iku sawijining paling aset ing menang paling gedhe ing buffalo slot mesin. pengadilan Bangkrut ing Chicago. Inc.abruptly jumangkah mudhun on Friday, miturut pengadilan pakaryan babagan penyimpanan file, nambah liyane corak kanggo komplek cilik ing menang paling gedhe ing online roulette. Farnan ngandika mundur iki ora fault saka wong-wong melu karo cilik juara paling gedhe ing sajarah casino.
Bangkrut Hakim Benjamin Goldgar, sing overseeing cilik ing Chicago ing menang paling gedhe ing lightning roulette.