Senadyan mundhut net, bathi padha munggah ing saben kategori bisnis juara paling gedhe ing sajarah casino. Ing taun 2011, saben dina rata-rata tingkat kamar lan panggonan ana $237 lan 84.3 persen, mungguh, kang kui bathi saben kasedhiya kamar saka $199 ing menang paling gedhe ing lightning roulette. Strip hotel-casino on Friday kacarita sing dikirim mundhut net$106.5 yuta kanggo 2012, munggah saka$96.9 yuta mundhut net dikirim ing 2011 pitik mania casino nomer telpon. "We pracaya kita strategi perusahaan wis sijine kita ing sisih tengen alur, minangka tontonan dening kita panggonan, tarif kamar lan sakabèhé kinerja," ngandika Amy Rossetti, wakil presiden saka umum urusane ing Cosmopolitan pitik farm for sale casino. Kanggo 2012, Cosmopolitan kang terus persentasi saka game iki 9 persen, kang ing ngisor iki perusahaan samesthine sawetara saka 10 persen kanggo 14 persen cah ayu berkas cedhak abang rock casino.