Mbesuk judhul kalebu Los Muertos, Mayan Ritual lan Kapten Flynt, antara liya chaise de biro roulette grise.

Wazdan wis dilisensi ing UK, Malta lan Curacao chaise de biro avec roulette pour parquet. Hubungi: Edwin Pendhapa, Ogilvy PR, (+356) 9920 7677 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre chaise de biro blanche roulette. Thomas Nimstad, CEO ing Ngalangi Game, ngandika: "Kita mutusaké kanggo bisa karo Wazdan amarga padha wis pinunjul temonan slot pangembang liwat saperangan pungkasan taun lan teknologi wis ganti pengalaman game kanggo luwih apik panggonan sing paling apik kanggo njagong ing tabel poker. By selektif curating game sing ngirim pinunjul isi, menarik mekanika lan produk niche Ngalangi Game wis dibangun reputasi kuwat ing Asia kanggo nyediakke awake game sing nindakake uga ing pasar panggonan sing paling apik kanggo manggon kanggo online poker.
BAB NGALANGI GAME: Ngalangi Game iku anggota saka JPJ group kang tiyang sepah perusahaan JackpotJoy Plc kadhaptar ing London Stock Exchange (JPJ.