Hong Kong-kadhaptar Galaxy Hiburan Group wis dirilis sawijining unaudited asil financial kanggo waktu katelu nuduhake sing ngalami tambah 5% ing taun-taun ing bathi sakabèhé kanggo $gedhéné 1,66 yuta nalika ngrekam sawijining paling telung sasi mediawiki kanggo rong taun ing $348.13 yuta jinis-jinis saka nulis biji poker perang dhaftar. Galaxy Hiburan Group makaryakke Galaxy Macau, StarWorld Macau lan Broadway Kasino ing Macau lan direkam game reged bathi kanggo telung sasi kanggo mburi September saka $6.88 milyar, kang dituduhake 1% munggah taun-taun, minangka pengunjung nomer ageng dening 0,1% kanggo 8.1 yuta karo dawa rata-rata tetep ngapikake dening 0,1 dina kanggo 1.3 dina jinis-jinis nilai poker. "Kita wis sante ngalangi waktu katelu taun iki karo dilapurake klompok diatur pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization saka $348.13 yuta, [kang] munggah dening 28% ing taun-taun lan munggah 18% waktu-ing-waktu," ngandika Lui Che Woo, Ketua kanggo Galaxy Hiburan Group, kang uga tanggung jawab kanggo Macau kang Presiden Casino, Rio Casino lan Waldo Casino.

"Macau terus kanggo transisi kanggo-pasar massa lan Galaxy Hiburan Group terus kanggo kempal kita bisnis karo arah saka pasar lan nyedhiakke sumber daya sing paling dhuwur lan paling apik nggunakake. Kita sing diwanti-wanti dening terus pratandha saka stabil pasar, durung iku tetep banget awal kanggo nelpon ngisor saka pasar. Bubar kacarita wutah ing bathi saben wulan ing agustus lan September ngiring dening kuwat Golden Minggu ing oktober sing nyemangati pratandha nanging kita bakal kaya sawetara wektu sadurunge nelpon iku mesthi gaya." Galaxy Hiburan dilapurake Klompok sakabèhé bathi-waktu katelu saka sawijining Galaxy Macau properti saka $1,21 milyar, kang ana swell saka sawetara 8% ing taun ing taun, nalika ajang kang diatur pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization kanggo periode telung sasi apik dening 31% kanggo nggayuh $283.64 yuta jinis-jinis saka roulette nang.

Gegayutan sawijining StarWorld sifat Macau, Galaxy Hiburan weruh total bathi-waktu katelu nyuda dening 5% ing taun ing taun kanggo $360.98 yuta senajan sawijining seprapat pangentukan diatur sadurunge kapentingan, tax, depreciation lan amortization saka $69.1 yuta dituduhake ngedongkrak saka 4% 24 jam casino near me. Kanggo sawijining Broadway Casino, Galaxy Hiburan Klompok direkam sakabèhé bathi kanggo waktu katelu saka $21.53 yuta, kang ana kurangé populasi saka 12% ing taun ing taun, nalika Malaysia Strip property kang diatur pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization apik dening 17% waktu-ing-waktu kanggo mencet $902,517 24 jam gambling near me. "Ndasari pengunjung dikarepake tetep ngalangi karo [kita] hotels isih sakbenere kebak dikuwasani sak periode," ngandika Woo. "Ing bukaan saka tambahan kamar hotel lan resor related fasilitas ing Galaxy Macau Phase Loro lan Broadway Macau ing 2015 weruh tambah ing nomer saka pengunjung sing manggon sewengi. Jahwéh, pengunjung sing tetep sewengi umume wis luwih nglampahi saben customer karo fokus tartamtu ing wates sing luwih dhuwur non-game nglampahi." 24 jam poker kamar near me.