Perusahaan game lan kutha sing eyeing Yamashita Plabuhan cedhak Tokyo Bay minangka lokasi disenengi kanggo casino-resor ing Yokohama 24 jam slot near me. Kutha saiki ngarep kanggo 3,72 yuta residents, nanging tokoh sing wis samesthine kanggo peak taun iki lan ajeg kurangé populasi ing taun ahead, duweni potensi straining wilayah kemampuan kanggo ngumpulake pajak. Hayashi wis ngandika dheweke kepengin kutha kanggo partner karo salah siji operator kanggo vie kanggo resor terpadu ijin bakal dianugerahi dening pemerintah Jepang. Policymakers wus anyar game property bakal nggawa liyane turis kanggo kutha lan nggawe proyek liyane, bolstering revenue ing proses. peralatan liyane slot terrarium mod. (LVS) lan Wynn Resorts Ltd., loro paling gedhé US perusahaan game, sing samesthine dadi antarane pitu operator saingan kanggo nggawa resor terpadu kanggo Yokohama luwih ati mesin slot video. Sampeyan bisa uga mikir saka Yokohama minangka amba iki, rosy kutha dikenal kanggo hosting a macem-macem saka sudhut acara, nanging saben taun kita temokake kangge kita sesambetan saddled karo kekurangan saka bab ¥50 milyar (meh $460 yuta) nalika kompilasi kita modal. Senajan Wynn Resorts wis pracaya wis wis melu ing Yokohama RFC prosedur, sing perusahaan overtly nyatakake luwing seneng kanggo bangunan casino-resor ing wilayah Kanto, kang kalebu Tokyo, pungkasan sasi liyane persediaan slot ambegan saka alam bébas. Liwat sawetara sasi kepungkur, sawetara perusahaan game wis pamilih kanggo fokus ing siji lokasi program poker hors ligne gratuit. Nalika RFC prosedur lengkap, pejabat kutha bakal nggunakake usulan-usulan kanggo nuntun implementasine protokol, kang samesthine kanggo bakal dirilis arang-arang taun sabanjuré.