Isle of Man adhedhasar lunak pembangunan perusahaan Microgaming bakal mbukak kunci lawang kanggo kutha golden saka Fortunium dina ing ES babar Blas Game 2018 ing ExCeL London, INGGRIS. Microgaming kang newest online slot, Fortunium wis samesthine kanggo bakal dirilis mengko taun iki.5×5 rol steampunk-tema online slot ngajak pemain ing lelampahan liwat lavish metropolis saka turah mbrawah lan kamakmuran luwih dadu & roll online slot.

Pemain bakal nemokake soaring skylines liwat nggumunke grafis ing apa panggonan pokok kanggo sedaya wiraswasta lan innovators, goleki rejeki lan pangalembana. Fortunium etalase kasugihan anyar lan kreatif fitur kalebu Dibandhingke Misteri Simbol, Misteri Reels™ lan kuat Menang Nyurung™ piranti kanggo nginggilaken ganjaran luwih ati slot mesin menang. Karo premium sawijining mujur pengalaman, slot sing fitur-dikempalken bakal rev-up seluler urutane critane game kanggo menehi payers macem pengalaman. Kanggo ngrameke unveiling, Microgaming Bar (N5-120) wis kebak tema karo steampunk persiyapan dening pangembang ing Dina 2 ES 2018, lengkap karo retro-futuristic gadgets, curious contraptions lan golden gir, miturut release penet. Kanggo kebentuk ing jajan, Microgaming bakal nyenengi tamu karo decadent diwasa desserts digawe dening nitrogen es krim jip powered dening uap. Fortunium kang finest nitro koki operate apik banget contraption sing bakal churn metu loro adat concoctions; seger gin lan tonic sorbet lan sugih salty caramel wiski es krim.
Ngomentari ing macem mbukak, Game Publisher kanggo Microgaming, David Reynolds, ngandika: "Fortunium punika nggumunke slot sing bakal nyawijikaké bebarengan unik genre karo sange game mekanika sing bakal kacemplungaken pemain menyang kita sugeh donya game durung program poker gratuit sans prasasti. Dirancang karo pasar seluler ing atine, Fortunium kanthi optimized kanggo mujur urutane critane game, nggawe iku sarwa kajaba iku kanggo kita warna portofolio saka game." Aja kantun unveiling dina iki, bebarengan karo kasugihan saka inovasi ing urutane critane game kabeh ing Microgaming Ngadeg N5-220 ing ES 2018, Jan program poker iphone hors ligne.
6-8, ExCeL London..