Ing Redding Rancheria ing northern California isih kabaripun optimistis sing bakal diwenehi ijin resmi kanggo transfer casino lisensi kanggo Menang-Kali Resort Casino anyar fasilitas kepengin kanggo mbangun ing pinggiran kutha Redding ireng poker kripik for sale. Tanah-menyang-dateng pratelan: Miturut ana laporan saka Redding Ngrekam Searchlight koran, federally-dikenali suku ngajokake tanah-menyang-dateng aplikasi karo Biro Indian Urusane ing 2016 ing ngarep-arep saka kang diwenehake go-ahead kanggo ngrancang rencana sing bakal ndeleng iku ngganti sawijining ana Shasta Kabupaten resort casino karo luwih gedhe gambling ajang cara paling apik kanggo menang slot online. Diskusi umum: koran kacarita sing Menang-Kali Resort Casino pindhah rencana wis diperlokake produksi saka konsep lingkungan impact statement, kang saiki kang dipun sinaoni dening masyarakat liwat rembugan periode sing disetel kanggo mbukak nganti 17 juni. Ing ngisor iki completion saka tataran iki proses, Biro Indian Urusane bakal ngirim laporan final ing suku rencana sadurunge nggawe pokok netepake sawise considering kabeh saka sawijining 'ekonomi, lingkungan, technical lan faktor liyane.' Plot dituku: Ing Redding Ngrekam Searchlight kacarita sing Redding Rancheria punika manteb ing ati sing proses iki pungkasanipun kagelar bakal kasil ing iku entuk persetujuan kanggo nadhahi lisensi kanggo Menang-Kali Resort Casino, kang wis lumaku wiwit taun 1993 ngrampungake karo 84-kamar hotel. Kuwi idin bakal purportedly ngidini California suku kanggo miwiti mbangun anyar sangang-crita fasilitas ing 232-hektar bingkisan saka tanah sing wis ndarbeni bebarengan antar negara bagean 5 mung kidul Redding. Grand plans: Ing Rancheria kepengin kanggo miwiti karya ing sawijining anyar casino resort minangka awal minangka panas ing urutan kanggo duwe lengkap fasilitas munggah lan mlaku dening mburi 2025. Suku purportedly rinci sing rencana telpon kanggo iki rampung property kanggo fitur 69,541 sq ft casino kajawi 250-kamar hotel lan 1,500-jog persawahan cara paling apik kanggo menang penny slot. Tracy Edwards, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Rancheria, rinci sing dheweke suku rencana envisions pindhah Menang-Kali Resort Casino kanggo menapa malih kurban restoran lan toko unsur uga minangka konferensi lan acara pusat cara paling apik kanggo menang online roulette. Dheweke purportedly ngumumaké yen entuk tanah-menyang-dateng status perlu 'sadurunge suku bisa game ing property' minangka sebutan menehi kuwi ngrugekake 'status beda saka tanah diduweni dening kutha utawa tanah diduweni dening individu.' Edwards marang koran.. calendrier de l'avent geant casino. "Kita arep iki pembangunan kanggo dadi soko kabèh masyarakat bisa dadi bangga calendrier de l'avent haribo casino. Kita wis ditampilake sing iku kita prioritas lan bagéan saka budaya kita kanggo menehi bali menyang masyarakat kanggo nggawe iku luwih apik panggonan kanggo manggon." calendrier de l'avent kinder casino.