Nanging kados seduluré sawijining, ethereum di-push blockchain malah luwih dening saéngga gawe kanggo mbangun kode ing ndhuwur blockchain ledger casino paling cedhak kanggo mansfield pa. Nanging kontrak program ngendi kewan omo sing dumunung padha ora bagean saka ethereum inti kode, nanging tinimbang dibangun ing ndhuwur saka sistem casino paling cedhak kanggo manitowoc wi. Ing teori, bug iki mestine kanggo bantuan DAO "akun escrow bisa disuntak metu liwat imbangan-mriksa mekanisme," miturut Verge casino paling cedhak kanggo manteca. Ing idea iku eksperimen, nanging wis ngatur kanggo nyekel ing manungsa waé saka sawetara saka virtual itungan kang paling gedhe investor. DAO, kang stands for mbagekke otonomi organisasi, punika "leaderless organisasi" sing wis ngatur kanggo mundhakaken $1602 yuta worth saka ether ca. Ethereum, minangka kita kabeh ngerti, wis dibangun ing sistem padha sing kakuwasan seduluré sawijining bitcoin—blockchain, kang ndadekake nggunakake kriptografi kanggo terus lan nglampahi dhuwit tinimbang bank tradisional utawa perusahaan kertu kredit.

Ethereum co-pendiri Vitalik Buterin wis disebut kanggo ngaso ing dagang ing ether pasar lan kanggo DAO token nalika gawe wis diwiwiti patching bug, nanging ana sing isih ilang $53 yuta. Mantan Bitcoin Madegé ketua Peter Vessenes lan liyane peneliti wis wungu jeksa agung bisa ngetokake saka bug, kang Vessenes diarani minangka "test pokok saka pertahanan engineering lunak." Saiki, ethereum gawe ana ing cepet-cepet kanggo plug ether saluran. Nanging DAO kang sukses uga wis kejiret ing mripat saka wong liya. Bitcoin, ing tangan liyane, terus sawijining menek menyang rega $800 tandha new jersey casino online free slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.